Samen op pad
Welkom Voor wie? Wie ben ik? Hoe werk ik? Contact Activiteiten Inspiratie Nieuwsbrief

Wandelcoaching

Loop je met me mee? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

We wisselen het lopen soms af met een korte stop. Het is goed als je denkproces wordt doorgezet, maar af en toe om je heen kijken en bewust worden van wat er rondom jou te zien is, helpt je ook in je denken. Ook dat denken moet je af en toe kunnen stopzetten en weer even terug komen naar wat er op dat moment gaande is.

De natuur biedt een prachtige omgeving die we gebruiken tijdens de coaching. De rust, stilte en alle natuurelementen helpen je om dichter bij jezelf te komen. Weg uit de drukte van het dagelijkse leven, worden zaken helder en krijg je de ruimte om deze ook op te nemen; een stuk van jezelf te maken.

 

Wandelcoaching is een keuze. Voor sommige mensen heeft het een enorme meerwaarde, anderen verkiezen het samenzitten. Jij kiest wat het beste bij jou past. Een keer proberen kan natuurlijk altijd!

 

 

 

 

 

 

Loop je met me mee? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 


Bij wandelcoaching gaan we samen de natuur in. Het letterlijk zetten van stappen, helpt om deze stappen ook in je hoofd te zetten. Wanneer we een gesprek al lopend voeren, zal je merken dat je denkproces anders verloopt dan zittend. De stappen die je tijdens de wandeling zet, zorgen ervoor dat ‘je denken’ deze stappen volgt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld je hier aan voor meer inspiratie, artikels en tips:
Naam: E-mailadres:  

Foto’s: Pascal Vyncke, SeniorenNet.be

Hoe hebben anderen het beleefd?

Lees de ervaringen van cliënten hier.